Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Gasirea unui job dupa terminarea studiilor

Cu siguranta ca dupa ce ai terminat studiile ai pretentii de la viata si nu vrei sa incepi de jos in cariara ta.Între pretenţiile angajatorilor şi cele ale tinerilor absolvenţi, distanţele sunt extrem de mari.Din ce în ce mai mulți angajatori cer candidați care cunosc foarte bine cel puțin
o limbă străină, dar acest lucru diferă în funcţie de domeniu. Ei nu caută CV-ul perfect, ci candidatul competent, care poate să îşi facă treaba, fără să stea cineva să îl înveţe. Apoi cunoştinţele de operare PC sunt absolut necesare, indiferent dacă jobul presupune muncă la calculator sau nu. Se remarcă o accentuare a tendinței de a pretinde experienţă tinerilor absolvenți, care teoretic ar trebui să facă stagii de practică pe timpul facultăţii pentru a putea acumula experienţă până la finalizarea studiilor. Iar de obicei, absolvenţii se plâng tocmai de acest lucru, că nu fac practică în facultate și le e greu să se angajeze în domeniu după absolvire, pentru că nu au deloc experienţă.
Şi pentru că pretenţiile angajatorilor au crescut, iar posibilitatea ocupării unui post bun, la scurt timp după terminarea studiilor, a scăzut, absolvenţii au început să găsească diverse forme de adaptare.
Astfel, tinerii au devenit mult mai atenți la ceea ce vor angajatorii și încearcă să se plieze tot mai mult după cerințele acestora, alegând facultăţile care le sporesc şansele să se angajeze pe posturi care nu necesită experienţă sau în care se fac training-uri.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top