Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Scrisoare de intentie

O scrisoare de intentie insoteste cererea de angajare si adesea rezuma informatii care au fost cuprinse intr-un CV. Folosita in acest fel, o scrisoare de intentie este mult mai detaliata decat o scrisoare de insotire si poate cuprinde titluri si subtitluri precum un CV. In functie de solicitarile organizatiei, un CV se accepta sau nu la o cerere de solicitare a postului, in timp ce o scrisoare de intentie este de obicei acceptata si poate ca este chiar necesara.Combinatia dintre un CV si o scrisoare de intentie este de obicei cea mai buna alegere pentru a fi anexata la o cerere de angajare. Totusi o scrisoare de intentie poate indeplini mai multe scopuri decat CV-ul: in principal ea poate sa aduca in prim plan calificarile relevante care partial pot lipsi sau sunt disipate in cererea de angajare. Importanta unei scrisori de intentie creste in cazul in care activitatea anterioara nu se potriveste cu functia pentru care doriti sa aplicati.
Daca intentionati sa mergeti la un interviu fara ca acesta sa fi fost stabilit in prealalbil cu un reprezentant al firmei angajatoare, cand inmanati un CV, va fi necesara si o scrisoare de intentie, pentru ca interviul este posibil sa nu poata avea loc.
In cele mai multe cazuri, CV-urile trimise prin e-mail si CV-urile prezentate pe formulare online trimise catre bancile de CV-uri, trebuie sa inceapa cu o scrisoare de intentie. Pentru bancile de CV-uri, introduceti scrisoarea de intentie inaintea CV-ului in formularul propus special pentru aceasta. Pentru e-mail reproduceti scrisoarea de intentie in corpul textului de e-mail, urmata de CV. Nu o transmiteti ca atasament, cu exceptia cazurilor in care se cere in mod special acest lucru.
Model scrisoare de intentie in limba romana





Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top