Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Zodia Sefului Tau

Berbec – Daca ai un sef Berbec, trebuie sa stii ca acest nativ este cat se poate de autoritar, ii place sa controleze totul, are initiativa si merge de multe ori la risc. In afaceri, ii place adrenalina, lanseaza o idee, insa se asteapta de la subalterni sa o duca la bun sfarsit. Nu ii place sa faca lucruri marunte, ii lipseste rabdarea de a pune la punct un plan de bataie in detaliu si se asteapta ca in momentul in care a dat ordine, acestea sa fie executate pe loc. Subalternii trebuie sa ii dovedeasca loialitate, devotament, respect fata de valorile companiei si supunere. Nu dezamagi seful Berbec, caci nu te va uita. Este foarte orgolios, iar gloria inseamna mai mult decat castigul financiar pentru el.
Taur – Daca ai un sef Taur, poti sa te declari ghinionist, sau sa fii cu ochii in patru la tot ceea ce faci. Seful Taur este foarte exigent, foarte calculat, linistit, rabdator, dar de fapt este ca un vulcan care este gata gata sa erupa. Si cand a erupt, ar fi bine sa nu fii in preajma, sau sa nu fie din vina ta. Fiind inzestrat cu multa rabdare si tenacitate, seful Taur poate pune bazele un afaceri de la zero, muncind sa ajunga pana in varf. De la subalterni ii place sa primeasca proiecte viabile, planuri de bataie marete, insa da-i timp sa le analizeze cu minutiozitate. Parerea despre tine sau munca ta, o va transmite prin intermediul altora, nu iti va comunica niciodata direct. Mai de graba iti va da impresia ca este de partea ta, si nu ii plac scenele emotionale, in care mergi sa te plangi ca viata este nedreapta cu tine.
Gemeni – Gemenii sunt inteligenti, sunt pasionati de cultura generala. Le place sa stie multe lucruri din multe domenii. Vorbesc in general mult, isi expun ideile cu foarte mult patos, cred in ele si tin mortis sa ii convinga si pe ceilalti ca au dreptate. Da senzatia ca este distant uneori, insa tot timpul va sti sa se puna intr-o lumina favorabila, sa se faca placut. Are o personalitate dualista, nu stii care din cele doua fete ale sale s-a trezit in dimineata aceasta. In momentele lor bune, sunt cele mai dragute fiinte de pe pamant. Le place sa sara in ajutor cand li se cere acest lucru. Eu personal, ii gasesc magnifici pe nativii din Gemeni, insa este destul de greu de convietuit cu ei. Iubiti-i la distanta. E cel mai bun lucru.
Rac – Daca ai un sef Rac, sa stii ca acesta are un singur tel: SUCCESUL. Le place sa munceasca si sa culeaga roadele. Ca sef, este destul de strict, impune reguli si se asteapta ca subalternii sa le respecte si sa inteleaga de ce a stabilit acele reguli. Este foarte prolific de felul sau si te va surprinde mereu cu reactii si stari de spirit neasteptate. Racul este foarte bun in relatia cu ceilati, este deschis la discutii interminabile si te va surprinde mereu cu gandirea sa practica si orientata spre rezultate. Reuseste tot ceea ce isi propune, deoarece este muncitor, daruitor cauzei sale si nu abandoneaza nici un plan. Ca sef, te va recompensa pentru meritele tale, insa te va si sanctiona imediat cand e cazul.
Leu - Cand spui Leu, clar te gandesti la un lider, la seful junglei din care faci parte, la cel mai mandru om de pe pamant. Seful Leu, are o ascensiune rapida pe scara ierarhica si nu va lasa nici o oportunitate sa ii scape. Are un fler aparte in afaceri, vede ceea ce altii nici nu nu viseaza ca e posibil. Prin natura sa, este foarte bun ca sef iar aceasta pozitie i se potriveste ca o manusa. Cei care au un sef Leu vor fi tot timpul zambitori, deoarece vitalitatea, caldura, forta si energia care o emana seful Leu nu au cum sa te ocoleasca. Te va imbata cu ideile sale si de multe ori iti va da impresia ca ideea care ti-a venit, de fapt este a lui, iar meritele pentru reusitele grupului sunt mai mult ale sale. Am ascendentul in Leu, cred ca de aici imi vine forta, vitalitatea si energia care o eman. (Ma laud singura, nu ma bagati in seama).
Fecioara – As putea spune ca Fecioarele au inventat notiunea de perfectiune. Atent la detalii si foarte minutios, te va exaspera cu ideile sale fixe, cu ideea perfectiunii, puritatii, a ordinii la locul de munca. Daca ai un sef Fecioara, incearca sa ai o ordine pe birou si sa fii mereu la patru ace, caci va observa toate aceste detalii si te va sanctiona. Ca sef, ii place de multe ori sa se piarda in detalii, sa isi faca griji si cand nu este cazul, sa faca tot felul de scenarii posibile si imposibile si numai el sa fie in stare sa le descalceasca. Daca vrei sa ii intri in gratii, nu ii adu reprosuri, incearca sa il intelegi, sa ii sustii ideile, sa nu il contrazici, si iti va merge bine. Daca il superi, poate sa nu mai iti vorbeasca mult si bine, pana va simti el ca a depasit acel moment si este gata sa te ierte.
Balanta – Seful Balanta tot timpul se va gasi in situatii in care trebuie sa aleaga si nu va sti de care parte a balantei sa se aseze. Este pasionat de arta, isi va amenaja biroul dupa propriul sau stil. Nu vei vedea un sef balanta care sa mearga pe stilul clasic, tot timpul isi va impregna stilul sau caracteristic. Sunt persoane inteligente si placute, oneste si deschise cu subalternii. Pentru a lua o decizie se va consulta tot timpul cu subalternii sai, pentru a fi sigur ca ajunge la rezultatul dorit. Este un foarte bun mediator cand e nevoie, stie sa medieze orice cearta ivita intre subalternii sai, deoarece va asculta parerile tuturor si va gasi marul discordiei.
Scorpion – Daca aveti un sef Scorpion, stati in banca voastra si nu incercati sa va evidentiati, caci Scoprionii vor fi cei care preiau fraiele, care ies in fata, care vor rezolva cele mai complexe probleme. Nu vei sti niciodata ce gandeste, insa el va intui cu siguranta, si destul de bine, ceea ce gandesti tu si va folosi acest lucru in avantajul sau. Ai putea spune ca poseda un al saselea simt, ca simte si vede lucruri uneori inexistente, ca le va hiperbola si va fi mereu suspicios. Are tendinta de a crede ca toti din jurul sau comploteaza impotriva sa, sau a planului sau. Prin natura sa, te va impunge cand te astepti mai putin, pornind de la ideea ca tu vrei sa ii faci rau si trebuie sa te elimine. Fii loial, ascultator si fa tot posibilul sa ii castigi increderea. Doar asa vei reusi.
Sagetator - Sefii Sagetator sunt niste persoane unice, democrate, care cred foarte tare in ideile lor si sunt interesati doar de bunastarea lor. Dau senzatia ca sunt foarte solitari, detasati, ca nu ii intereseaza de ce se petrece in jurul lor, insa in mintea lor sunt foarte organizati, planifica totul pana in cele mai mici detalii. Le place sa detina controlul si nu vor lasa lucrurile importante pe seama altora. Se vor asigura ei insisi ca rezolva si duc la bun sfarsit orice plan. Daca i-ai castigat increderea, te va lasa sa te ocupi de lucrurile marunte, care pe el il plictisesc, nu le gasesc stimulante, dar tot va urmari in cel mai mic detaliu cum iti faci treaba. Iti va sufla in ceafa pana vei termina ce ai de facut asa cum doreste el. Am pus un Sagetator sa se descrie, cum se comporta ca sef si spunea ca atunci cand treaba nu este facuta asa cum dicteaza el, devine un mic HITLER.
Capricorn – Daca ai un sef Capriconr, ar fi bine sa fii foarte punctual, deoarece seful capricorn vine primul si merge ultimul. Este dedicat cauzei sale, iar daca profesia este cauza sa, atunci va face tot posibilul sa isi dedice 100% din resurse si timp. Este inzestrat cu diplomatie, tenacitate, tact si un accentuat simt al detaliului. Cand subalternii sai au nevoie, cu siguranta le va sari in ajutor si ii va ajuta sa isi duca sarcinile la bun sfarsit. Rasplata lui va fi faptul ca a finalizat o sarcina. Are un caracter responsabil si acest lucru se va evidentia chiar si din modul in care se imbraca. Ofera respect si cere respect in schimb.
Varsator – Nativul Varsatorul este un vizionar, el vede lucrurile in avans, el le inventeaza si le prezinta lumii intregi. Tot timpul va fi cu un pas inaintea celorlalti. Fiind un individualist, tine mult la libertatea sa, are conceptii pe care ceilalti le gasesc ciudate, insa pe el tocmai acest aspect il defineste. Nu ii place monotonia, normalitatea, trebuie sa iasa in evidenta prin ingeniozitate si deseori va frapa cu actiunile sale excentrice. Ca sef, va aprecia sa aiba in preajma sa persoane inteligente, devotate, deschise spre idei utopice. Daca nu te considera inteligent si cat de cat diferit de ceilalti, nu ai nici o sansa cu el. Spirit comunicativ, deschis, simte nevoie sa aiba in preajma cat mai multi prieteni. De multe ori iti va da senzatia ca sunteti prieteni foarte buni, insa profesional, pastreaza acea distanta si iti va fi prieten pana la un anumit punct. Nu te astepta sa se deschida prea usor fata de tine, caci nu o va face, mai ales la birou. Atentie! Varsatorii iarta dar nu uita, si te vor sanctiona cand ti-e lumea mai draga.
Pesti – daca ai un sef Pesti, poti merge la el in birou si sa pasiti impreuna in lumea viselor, in lumea necunoscutului, caci pe el aceste lucruri il definesc. Foarte milos din fire, este preferat de subalterni, deoarece ii intelege, le sustine cauza, insa mare grija, caci poate fi foarte schimbator ca atitudine. Merge foarte mult pe intuitie iar sefia nu este punctul sau forte. Daca vrei sa ii intri in gratii, fii calm, nu lasa sa simta ca il presezi, lasa-l sa curga lin in lumea lui si vei obtine de la el ceea ce vrei.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top