Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Intrebari si raspunsuri interviu

Te pregatesti pentru un interviu de angajare sau gandesti in perspectiva? Iata o lista cu 15 intrebari des intalnite la orice interviu de angajare si raspunsurile pe care le poti da ca sa-ti maresti sansele de a primi jobul.
1. Vorbeste-mi despre tine
Trebuie sa ai un discurs deja pregatit in minte, insa fii atenta sa nu para recitat. Limiteaza-te la aspectele legate de munca sau, daca nu ai experienta profesionala, puncteaza educatia si aptitudinile dovedite in minime stagii de practica. Vorbeste despre realizari si joburi care au legatura cu pozitia pentru care candidezi. Incepe cu primele experiente de cariera si pana in prezent.

2. De ce ai plecat/vrei sa pleci de la ultimul job?
Fii pozitiva in raspunsul tau, avand in vedere circumstantele. Nu te referi niciodata, la un interviu de angajare, la probleme cu managementul si nu ii vorbi de rau pe supervizori, colegi de job sau organizatia. Daca o faci, tu vei fi cea care pica prost. Exemplifica motive precum oportunitati, sansa de a face un lucru nou, special si asa mai departe.

 3. Ce experienta ai in acest domeniu?
Vorbeste despre lucruri specifice care au legatura cu jobul pentru care candidezi. Daca nu ai o experienta specifica, apropie-te cat poti de mult.

4. Te consideri o persoana de succes?
Ar trebui sa raspunzi afirmativ la orice interviu de angajare si apoi sa argumentezi de ce. O buna explicatie este ca ti-ai stabilit obiective, ai atins unele si esti pe cale de a le indeplini pe celelalte.

5. Ce spun colegii de job despre tine?
Fii pregatita cu un citat sau doua de la colegi. Chiar si o parafraza merge. Y, un coleg de la Compania X, spunea tot timpul ca sunt cea mai muncitoare persoana pe care a cunoscut-o. Afirmatia este la fel de buna ca si cand Gabriel ar fi fost la interviu si ar fi spus-o direct angajatorului.

6. Ce stii despre aceasta organizatie?
Aceasta intrebare este unul dintre motivele pentru care trebuie sa te informezi despre companie inainte de interviu. Afla cum a evoluat si ce obiective are organizatia, care sunt jucatorii principali si care este activitatea curenta.

7. Ce ai facut pentru a-ti imbunatati competentele in ultimul an?
Incearca sa incluzi activitati care ti-au permis dezvoltarea abilitatilor la job. Poti mentiona o varietate de sarcini si proiecte ca dezvoltare personala. Pregateste cateva exemple edificatoare.

8. Ai aplicat si la alte joburi?
Fii onesta, dar nu insista prea mult in aceasta zona. Concentreaza-te asupra acestui job si pe ce poti face tu pentru organizatie - orice altceva te indeparteaza de scopul tau de a obtine jobul.

9. De ce vrei sa lucrezi pentru compania noastra?
Raspunsul la aceasta intrebare iti solicita ceva timp, de aceea te ajuta documentarea cu privire la organizatie. Sinceritatea este extrem de importanta in acest punct la interviu si poate fi usor recunoscuta de angajator. Relationeaza motivele tale cu obiectivele de cariera pe termen lung.

10. Stii pe cineva care lucreaza pentru noi?
Fii informata despre politica organizatiei vizavi de angajarea rudelor. Acest aspect iti poate afecta raspunsul chiar daca te intreaba despre prieteni. Mentioneaza insa doar un prieten daca angajatorul stie de existenta lui.

 11. De ce salariu ai nevoie?
O intrebare complexa. Un joc la orice interviu de angajare pe care, cel mai probabil, il vei pierde in cazul in care raspunzi prima. Nu raspunde direct. Spune ceva de genul: Aceasta este o intrebare dificila. Imi puteti spune cam cat valoreaza jobul pentru care candidez? In cele mai multe cazuri, recrutorul, luat prin surprindere, iti va raspunde. Daca nu, poti spune ca depinde de anumite detalii ale jobului si apoi dai o marja larga

.12. Lucrezi bine in echipa?
Bineinteles ca esti o adevarata coechipiera. Fii pregatita cu exemple care demonstreaza ca ai lucrat pentru binele echipei si mai putin pentru atitudinea pozitiva pe care o ai pentru munca in echipa. Nu te lauda, prezinta facutal, pe un ton normal. Acesta este punctul cheie.

13. Cat timp crezi ca vei lucra la noi daca te angajam?
Raspunsurile punctuale sunt de evitat. Poti folosi ceva de genul acesta: Mi-ar placea sa fie pentru cat mai mult timp. Sau: Atat timp cat de ambele parti se simte ca imi fac bine munca.

14. Ai concediat vreodata pe cineva? Cum te-ai simtit?
Aceasta este o intrebare serioasa. Nu te prezenta ca si cum ai fi in stare sa concediezi pe cineva cu usurinta. In acelasi timp, o vei face daca trebuie. Cand vine vorba despre organizatie versus individ care a creat o situatie cu consecinte negative, vei proteja organizatia. Adu-ti aminte ca o concediere nu inseamna acelasi lucru cu disponibilizarea sau trimiterea in somaj tehnic.

 15. Care este filozofia ta cu privire la munca?
Intervievatorul nu se asteapta la o disertatie din partea ta. Iti place sa ai munca facuta bine? Da. Acesta este genul de raspuns care merge. Scurt si pozitiv, trebuie sa exprimi beneficiul pentru organizatie





Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top