Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Ai trimis CV-ul cee mai ai de facut


O reamintire pe e-mail sau la telefon pot face insa minuni. Anca B. a trimis CV-ul unei firme la care isi dorea cu ardoare sa lucreze. A fost chemata la interviu, unde a facut fata, zice ea, cu succes. I s-a spus sa astepte, ca va fi contactata "cat de curand". Asa a facut. O saptamana, doua, trei... Pana cand viitorul financiar a inceput sa fie sumbru.
In urma acestei asteptari mute, tanara a concluzionat ca a fost refuzata politicos. Resemnata, a intetit aplicatiile. Si in doar o saptamana si-a gasit unul care-i asigura un venit decent. 
La doar cateva zile insa, i-a parut foarte rau ca a acceptat slujba. Cei de la firma unde isi dorea sa lucreze au sunat-o si au chemat-o la serviciu, chiar de a doua zi! Tanara a refuzat propunerea, chiar daca era pe placul ei. Pentru a nu te afla intr-o astfel de situatie, specialistii in resurse umane iti spun, pas cu pas, ce ai de facut.
Asteapta o saptamana. Sa spunem ca ti-ai gasit slujba perfecta si ai aplicat pentru ea. Acum, ce faci? Cat astepti? "Potrivit unui studiu realizat de HotJobs, angajatorii cred ca perioada ideala de asteptare inainte de a trece la pasii urmatori este de sapte zile", subliniaza Laura Chilom, senior consultant al
Trimite-le un e-mail. Dupa o saptamana, poti trimite potentialului angajator un e-mail de reamintire. Ai grija ca la subiectul mesajului sa scrii numele tau complet si denumirea jobului la care ai aplicat! Scrie o fraza referitoare la interesul tau pentru respectivul loc de munca si nu uita sa atasezi CV-ul. Nu trimite e-mailul pana nu te asiguri ca nu ai greseli de ortografie sau de exprimare. Pot fi fatale.
Suna-i! Daca e-mailul nu are efect, fa-ti curaj si telefoneaza-i angajatorului! Chiar daca ai impresia ca stii ce ai de spus, este indicat sa-ti pregatesti o fraza scurta si la obiect. Daca ti-e teama ca te vei balbai, repeta, cu telefonul la ureche si cu fraza scrisa pe hartie. 
Prezinta-te si aminteste-i angajatorului ca ai trimis recent un CV si mentioneaza care este jobul care te intereseaza. Poti intreba daca au primit CV-ul si daca mai recruteaza candidati.
Incearca sa mentii convorbirea cat mai scurta si nu suna de mai multe ori. Vei reusi doar sa enervezi", spune Laura Chilom. Nu este indicat sa lasi mesaje pe robotul telefonic al companiei. Cine stie daca ajung la urechile celui interesat...
Pregateste-te financiar pentru asteptare
Specialistii in resurse umane spun ca trebuie sa faci clar distinctia intre nevoia ta de a obtine urgent un job si ritmul mai lent cu care se deruleaza recrutarea. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, dar si cu ceva economii, asa incat sa nu accepti orice job doar de dragul salariului. 



Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top