Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Top 10 cele mai grele intrebari la interviu

Un interviu de angajare nu este o sarcina usoara, oricat de experimentat ai fi. Multi candidati la joburi au probleme cu acelasi set de intrebari clasice, mai ales din cauza emotiilor sau a lipsei de pregatire inainte de intalnirea cu angajatorul. Ca sa ai succes la interviu, citeste cele mai grele 10 intrebari si raspunsurile indicate:
 1. De ce ai fost dat afara/vrei sa renunti la actualul job? Desi aceasta intrebare poate fi inselatoare, trebuie sa raspunzi la ea cu modestie si onestitate. Intervievatorul vrea sa auda si partea ta de poveste. Sustine-ti raspunsul cu o explicatie buna si cu argumente solide.

2. Povesteste-mi despre problemele pe care le-ai avut cu seful tau

O alta intrebare inselatoare care te testeaza in legatura cu felul in care ai lucrat cu superiorul tau. Nu este indicat sa fii prea onest in acest caz, observatiile comune precum prea autoritar, preferential sau fin observator pot fi specifice oricarui sef. In loc, povesteste o experienta personala in care sa nu acuzi in mod direct seful si sa argumentezi de ce acea situatie a devenit o problema pentru tine.

3. Ce calitati vrei sa aiba viitorul tau sef?

Nu raspunde ca preferi ca seful sa fie dragut cu subalterni si un bun lider. Trebuie sa iti personalizezi raspunsul si sa il relationezi cu jobul pentru care sustii interviul de angajare.

4. Ca profesionist, ai vreo dezamagire?

Povesteste despre o experienta care te-a dezamagit cu adevarat, insa asigura-te ca punctezi ceea ce ai invatat dintr-o asemenea situatie. Profita de o astfel de intrebare ca sa te promovezi.

5. Care sunt avantajele angajarii tale in comparatie cu alti profesionisti cu acelasi nivel de experienta?

O astfel de intrebare pune in dificulate mai ales proaspetii absolventi. Trebuie sa raspunzi la aceasta intrebare de la interviul de angajare cu incedere deplina in tine. Cel mai comod raspuns este “varsta si ideile noi”, dar poti adauga entuziasmul, puterea de munca si ceva care sa implice contributia la cresterea companiei.

6. Ce stii despre aceasta companie?

Poti considera aceasta intrebare una grea la interviu deoarece sunt foarte multi candidate care nu se documenteaza in lagatura cu managementul organizatiei, produsele sau serviciile etc.

7. Cat timp vei fi un angajat de pret pentru aceasta companie?

O alta intrebare dificila. Incredere este cheia prin care poti trece de ea. Ofera o explicatie clara si succinta prin care sa demonstrezi ca valoarea ta in cadrul companiei creste cu timpul.

8. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest job?

Povesteste o experienta in care te-ai folosit de abilitatile utile si pentru acest job si ai realizat actiuni pe care se presupune ca le vei face si la noul loc de munca. Argumenteaza ca este calificat pentru noua pozitie si prin realizarile de pana acum.

9. Ai vreo observatie pentru companie?

O astfel de intrebare la interviu poate fi o capcana. Recrutorul se asteapta de la tine sa fii un observator atent de vreme ce vrei sa lucrezi in organizatie. Asigura-te ca ai observat mediul, colegii si cladirea in care functioneaza compania. Impresia ta conteaza pentru angajator.

10. Esti deschis la critici? Cum le primesti?

Atitudinea ta va fi dovada. Recrutorul vrea sa stie daca este deschis la sugestii si cat de pregatit esti sa lucrezi sub stres.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top