Intrebare interviu:de ce ai fost dat afara de la job?

Iata cateva raspunsuri care te vor scoate din incurcatura la un interviu de angajare atunci cand angajatorul te intreba daca ai fost dat afara de la job si de ce:
-„Competentele mele nu erau relevante pentru nevoile angajatorului meu anterior, dar, dupa cum vedeti, sunt potrivite organizatiei dvs. In afara de marketing si publicitate, aptitudinile legate de activitatile promotionale ar fi apreciate aici?”
-“A fost recrutat un nou manager care a reorganizat departamentul pentru a aduce membri ai vechii sale echipe. Era dreptul sau, iar mie mi-a oferit sansa de a descoperi oportunitati mai bune in alta parte.”
-„Din pacate, viata mea profesionala a fost afectata de anumite probleme personale pe care acum le-am rezolvat. Sunt pregatit sa depasesc asteptarile la noul job.”
-„Imi doream o schimbare in cariera si banuiesc ca aceasta contradictie intre starea de fapt si dorintele mele a condus la situatia care a determinat plecarea mea de la jobul anterior. Oportunitatea pe care mi-o oferiti prin acest interviu se inscrie insa perfect in noua directie pe care am ales-o in cariera.”
-„Postul meu a fost transferat in India. Din pacate, era mult prea departe si am refuzat transferul.”
-„Am rezistat mai multor reduceri de personal, dar ultima m-a inclus si pe mine. Banuiesc ca este o consecinta a vremurilor pe care le traim.”
Priveste orice intrebare la un interviu de angajare ca pe o oportunitate de a te promova, oricat de incomoda s-ar dovedi solicitarea recrutorului de a-i oferi motive pentru concedierea de la jobul anterior. Evita insa o sinceritate prea mare la interviu -ar putea sa nu fie in avantajul tau.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top