Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Cum sa iti definesti asteptarile salariale

Salariul dorit... Fiecare candidat se gandeste la asa ceva, dar multi nu stiu cum poate fi determinat, astfel incat sa reflecte adevarata lor valoare si in acelasi timp sa nu prinda angajatorii pe picior gresit.Asteptarile salariale variaza in functie de companie, persoana si experienta, chiar judet si domeniu de activitate. Trebuie sa faci cateva mici cercetari pentru ca sa dai raspunsul corect atunci cand vei fi intrebat: "Si salariul?". 
Pentru inceput viziteaza site-urile asociatiilor profesionale din domeniu. Majoritatea au o sectiune speciala sau un mesaj postat pe forum despre acest subiect. Sursele guvernamentale sunt si ele de folos, mai ales statisticile nationale. Daca aceste surse nu te ajuta poti apela la revistele de business, financiare sau cele de specialitate din domeniul tau de activitate.Angajatii curenti sau fostii angajati ai companiei la care aplici te pot ajuta in acest sens. Poti incepe prin a intreba daca prima oferta este de obicei o limita


minima, care este ierarhia in companie si cat de bine se reflecta din punct de vedere salarial, care este pozitia companiei referitor la formarea profesionala. Raspunsurile primite te vor ajuta in procesul de negociere a salariului.
Odata ce ti-ai facut o idee despre cuantumul salariului nu iti ramane decat sa "personalizezi" cifra. Cere parerea cercului tau de cunostinte sau chiar persoane din acelasi domeniu cu pregatire apropiata. Gandeste-te la nevoile financiare personale si calculeaza un buget care ti-ar satisface aceste nevoi.Nu uita ca salariul este doar o parte a carierei tale. Nu trebuie sa omiti experienta castigata, siguranta si renumele companiei. Verifica si nivelul bonusurilor individuale si colective care pot ridica nivelul salariului.Si cel mai important lucru: niciodata sa nu iti fie jena sa iti exprimi asteptarile

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top