Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Interviul pe timp de criza

Chiar daca lucrurile s-au imbunatatit fata de anii anteriori, inca exista un deficit de locuri de munca. De aceea este important sa fii foarte decis si sa cunosti toate riscurile atunci cand renunti la un job. Totodata, orice economie facuta acum poate fi providentiala intr-un viitor incert.
Daca in marile orase numarul de locuri de munca vacante a crescut fata de inceputul crizei, inca sunt zone in care exista multi someri care nu reusesc sa se reintegreze in campul muncii.
In ceea ce priveste salariile, acestea au scazut din cauza sau sub pretextul crizei. Odata cu debutul scaderilor din sistemul bugetar, si sistemul privat a reactionat prin restrangerea afacerilor, prin disponibilizari sau reducerea bugetelor de salarii. Pentru anul 2012 se preconizeaza o crestere usoara de 10-15% pe segmentele de activitate stabile.
Instabilitatea politica inseamna, de cele mai multe ori, si instabilitate economica. La Ministerul Muncii s-au perindat, in 2011, patru ministri, dintre care unul demisioar (Botis) si unul demis (Lazaroiu). In conditiile alegerilor din toamna, aspectul politic poate influenta piata negativ, mai ales in conditiile schimbarii orientarilor politice. Bineinteles, atat timp cat nu vor exista noi masuri fiscale impovaratoare pentru economie.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top