Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Alte intrebari la un interviu

1.Descrie compania ideala, locatia si locul de munca
Raspunsul corect in acest caz ar fi sa descrii compania care iti ofera locul de munca. Bineinteles, te vei asigura ca raspunsul tau este credibil si argumentat. Explica de ce fiecare calitate pe care o evidentiezi reprezinta o oportunitate pentru tine. Interviul de angajare este un prilej de a-ti sublinia propriile aptitudini flatand, in acelasi timp, angajatorul.
Daca vii de la o companie mai bine cotata in domeniu, asigura-ti niste argumente care sa sustina alegerea jobului actual, fara a denigra fostul angajator.

2. Care sunt optiunile tale legate de cariera in acest moment?
Pregateste-te pentru aceasta intrebare gandindu-te la cum poti evidentia cat mai bine oportunitatile ce tin de cariera. Daca muncesti, descrie posibilitatile pe care le ai la actualul loc de munca si faptul ca desi esti apreciat acolo, iti cauti un alt job in mod pasiv, pentru ca iti doresti mai mult: provocare, bani, responsabilitate etc. Astfel, motiveaza-ti prezenta la interviul de angajare in cauza ca facand parte din explorarea de noi optiuni.
Daca nu muncesti, poti pune in lumina posibilitatile de angajare pe care le ai in prezent, insa fa acest lucru subtil, vorbind in termeni generali si punand accent asupra specializarii intr-un domeniu cautat, asupra entuizasmului si capacitatii de munca.

3. Povesteste o situatie in care munca ta a fost criticata
Chiar daca CV-ul tau arata impecabil, iar in scrisoarea de recomandare scrie ce bun angajat esti, evolutia in munca implica si puncte de dificultate. Raspunde la aceasta intrebare in cadrul interviului printr-un exemplu constructiv (care sa nu te puna intr-o lumina negativa), din care sa rezulte ca ai invatat din greseli si doar asa poti obtine performanta. Un alt mod de a replica la aceasta intrebare la interviu ar fi sa iti prezinti dorinta de perfectionare, prin participarea la cursuri, inscrierea la un masterat in domeniu sau solicitarea unui training.
Sursa:http://www.myjob.ro

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top