Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Cele mai dificile intrebari la un interviu

1. “De ce pleci de la actualul job?”
Expertii in dezvoltarea carierei recomanda ca la acest punct al interviului de angajare sa nu fii defensiv, insa nici sa nu iti expui frustrarile legate de fostul manager sau de conditiile de la job. Cel mai indicat este sa raspunzi ca esti in cautarea unor noi oportunitati, provocari sau responsabilitati. La interviul de angajare evita sa folosesti banii ca motiv de plecare de la jobul precedent.

2. “Care sunt cele mai relevante aptitudini ale tale?”
O astfel de intrebare la interviul de angajare iti ofera posibilitatea de a-ti prezenta cele mai bune aptitudini. Asigura-te ca oferi informatii relevante pentru jobul la care ai aplicat. Rezuma cele mai puternice calitati, oferind exemple concrete din experienta la locurile de munca anterioare.

3. “Ce salariu doresti?”
Recrutorii sunt interesati de acest lucru la un interviu de angajare pentru a-si da seama daca firma isi permite sau nu sa iti ofere banii pe care ii ceri. Daca este posibil, amana-ti raspunsul pana spre finalul interviului de angajare, cand vei sti daca esti un candidat serios pentru job.
Daca recrutorul insista sa ii dai raspunsul legat de bani, intreaba despre salariul oferit in mod normal in firma pentru postul la care candidezi. In cazul in care nu primesti un raspuns satisfacator, spune o suma care sa fie acceptabila pentru responsabilitatile pe care le presupune jobul.
Nu uita sa specifici ca pe tine te intereseaza jobul in mod special si nu banii.

4. “Ai aplicat si la alte joburi in aceasta perioada?”
Putini angajatori se asteapta sa raspunzi “nu” la aceasta intrebare. Descurca-te in acest caz la interviul de angajare spunand ca explorezi diverse posibilitati care s-ar potrivi cu potentialul tau.
 Sursa:http://www.myjob.ro

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top