Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Cum sa ai succes la un interviu de angajare

Interviurile pentru angajare pot fi extrem de stresante, iar, pentru unii candidatii, pot reprezenta diferenta intre a primi jobul respectiv sau a fi respins.
Desi intrebarile sunt adresate pentru a determina tipul de personalitate si nivelul de pregatire al candidatului, raspunsurile ar trebui sa puna accent, intotdeauna, pe beneficiile pe care le puteti aduce firmei respective.
Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti seama inainte si in timpul unui interviu, astfel incat sa obtineti rezultatul dorit, anume sa fiti angajat, potrivit eHow:
Cautati informatii despre companie. Aflati datele importante, cum ar fi strategia pe termen lung a companiei, informatii despre serviciile sale si memorati-le. De asemenea, ar trebui sa stiti istoricul firmei respective, care sunt partenerii sai si care sunt concurentii.
Pregatiti o scurta autobiografie. Aceasta ar trebui sa cuprinda trei pana la cinci calitati, dar aveti grija ca acestea sa fie relevante pentru companie si pentru postul pe care ar urma sa-l ocupati. De cele mai multe ori, in timpul unui interviu, veti fi rugat sa va descrieti.
Antrenati-va pentru intrebarile grele. Multe din intrebarile din cadrul unui interviu de angajare sunt similare, prin urmare va puteti "antrena" pentru a raspunde intr-un mod fluent. Printre aceste intrebari se numara: "Care sunt slabiciunile dumneavoastra?", "Care sunt punctele tari?" si "Cum vedeti evolutia dumneavoastra in companie?"

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top