Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Cele mai ciudate intrebari la un interviu

1."Daca ai fi micsorat pana cand ajungi cat un creion si pus intr-un mixer, cum ai putea sa iesi de acolo?" - intrebarea a fost pusa la un interviu pentru o slujba la Goldman Sachs.
2."Cati zimti are o moneda de 25 de centi?" - intrebare pusa la compania Delloite (consultanta financiara si audit), la un interviu.
3."Care este filosofia artelor martiale?" - intrebare pusa la Aflac, companie de asigurari din Statele Unite.
4."Ce s-a intamplat cu tara asta in ultimii zece ani?" - intrebare pusa la Boston Consulting (companie de consultanta in management).
5."Pe o scara de la 1 la 10, cat de ciudat esti?" - intrebarea a fost pusa la Capital One, companie specializata in credite, carduri de credit si economii.
6."Cate mingi de baschet incap in aceasta camera?" - intrebare pusa la Google.
7."Din 25 de cai, trebuie sa ii alegi pe cei trei care sunt mai rapizi. In fiecare cursa, doar cinci cai pot alerga in acelasi timp. Care este numarul minim de curse de care ai nevoie?" - intrebare pusa la Bloomberg (companie media si software).
8."Daca ai putea fi un super-erou, pe care l-ai alege?" - intrebare pusa la AT&T, companie de telecomunicatii.
9."Ai un tort si trei bucati din el trebuie taiate in opt bucati egale, cum faci?" - intrebare pusa la Blackrock, companie de management.
10."Se dau numerele de la 1 la 1.000, care este numarul minim de incercari necesare pentru a ghici un anumit numar, in conditiile in care se dau indicii de tipul: 'mai mult' sau 'mai putin'?" - intrebare pusa la Facebook.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top