Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

8 sfaturi pentru a deveni preferatul sefului tau

Fa-te auzitNu-ti fie frica sa spui ce iti doresti. Un sef de calitate isi va dori angajati sinceri si cu initiativa. De asemenea, spune-i sefului tau de ce ai nevoie pentru a face treaba buna, fie ca este vorba de bani, un curs de specializare sau mai mult timp.
Ia-te dupa conducator
Inca nu stii daca seful tau prefera sa comunice prin telefon sau mail? Cel mai simplu este sa intrebi. De asemenea intreaba ce trebuie sa faci tu din proprie initiativa si in ce este bine sa te consulti cu el.
Comunicarea este cheia succesului, iar seful tau va fi multumit ca esti interesat ca treaba sa mearga cat mai bine. Fii atent la personalitatea lui si muleaza-te pe cerinte.
Fa-i cunoscute realizarile tale
Seful tau nu te poate urmari in fiecare zi pentru a vedea fiecare beneficiu pe care l-ai adus firmei, asa ca ai grija sa faci tu singur remarcate realizarile tale. Ii poti trimite in fiecare luna o lista cu proiectele ce au fost considerate un succes, sau poti face asta la bilantul de la sfarsit de an, dar ai grija la acest lucru, pentru ca....
Sefii urasc interminabilele liste cu realizari
Pe cat iti este tie de urat sa intocmesti raportul cu bilantul din timpul anului, pe atat de greu ii este si angajatorului sa stea sa o citeasca. De aceea este cel mai bine sa i-l prezinti la sfarsitul fiecarei luni, cand amandurora va va fi mai simplu sa va amintiti despre ce afacere era vorba.
Imbraca-te la patru ace
Cand mergi la birou ai grija ca intotdeauna tinuta ta sa denote profesionalism, chiar daca stii ca astazi nu ai o intalnire cu seful. Nu se stie niciodata cand o simpla tinuta aiurea te va pune intr-o lumina proasta si vei primi o mustrare sau va deveni singura diferenta intre tine si colegul care a fost ales sa fie promovat.
Apreciaza meritele sefului tau
De obicei el este cel care trebuie sa te laude pe tine pentru munca depusa, dar nu strica din cand in cand sa te declari si tu multumit de atitudinea lui, mai ales de fata cu alte persoane. Oricarui om ii place ca altii sa auda ca este un bun conducator. Ai grija sa ramai sincer si sa nu te lungesti prea mult la vorbe, caci altfel s-ar putea sa creada ca o faci intentionat, pentru a obtine anumite beneficii.
Fii cel care rezolva problemele si nu cel care le cauzeaza
De obicei angajatii vin la sef cu fel de fel de dileme si se asteapta ca el sa gaseasca rezolvarea la toate. In loc sa faci si tu tot asa, inainte sa te prezinti in biroul lui cu o intrebare, gaseste si 3 posibile rezolvari pe care sa i le prezinti. Fie ca el va alege una din ele, fie ca iti va spune sa procedezi intr-un mod total diferit, va aprecia faptul ca nu ai asteptat sa-ti vina totul pe tava.
Asuma-ti responsabilitatea
Fie ca intarzii, fie ca nu termini un proiect la timp, nu incerca sa dai vina pe factori externi, ci spune sincer ca nu ai putut face un anumit lucru si fii sigur ca nu se va mai repeta. O scuza sincera si la obiect face cat o mie de minciuni bine ticluite.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top