Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Afacerea Club Asteria


Club Asteria este o companie de afaceri care si-a lansat activitatea pe la jumatatea lui 2010 si se dezvolta foarte rapid. În momentul înscrierii mele erau deja aproximativ 250.000 de membri din peste 150 de tari. Fondatoarea afacerii se numeste Andrea Lucas si a fost directoare la Banca Mondiala in perioada 1979-1986. Are un palmares impresionant si o experienta pe masura acumulata în întreaga ei activitate de pâna acum. Este o persoana publica, autentica si verificabila, si poti gasi date despre ea pe internet, poti vedea pe youtube mesaje de-ale ei...
Este autoare a multiple proiecte în domeniul finantelor, management-ului, consulting-ului si multe implicari în sprijinirea tarilor în curs de dezvoltare.
Scopul acestui proiect lansat de dânsa este de a spori nivelul de trai al persoanelor cu greutati financiare din întreaga lume.
Misiunea companiei este de a oferi membrilor activi instrumente educationale, traininguri si metode de a crea o viata mai buna pentru ei si familiile lor, prin obtinerea de venituri pasive. Practic în aproximativ un an si jumatate de implicare (inscris ca membru Gold) se pot obtine venituri de pâna la 400$ pe saptamâna (1600$ pe luna)!
Iar partea frumoasa este ca acesti bani se pot obtine si fara obligatia de a aduce alti membri în structura.În esenta Club Asteria ofera programe de educatie financiara, comisioane din marketingul produselor si serviciilor promovate ca afiliat, discounturi la achizitionarea produselor si serviciilor oferite, precum si la oportunitatile de calatorie în strainatate, participarea la programe de microfinantare si microcreditare, ajutor filantropic pentru copiii si familiile nevoiase de pe glob, dar si dezvoltarea infrastructurii comunitatilor (apa curata, facilitati medicale, transport public), scolarizare, etc.
Veniturile companiei se acumuleaza din taxele lunare de membru, din vânzarea produselor si serviciilor proprii, din dobânzile aplicate programelor de microfinantare si microcreditare, din taxele pentru operatiuni bancare, din promovarea pe Google Adsense, din ClickBank, Amazon, din vânzarea de publicitate, etc., iar 75% din totalul tuturor acestor venituri se împart membrilor clubului.

Investitia în aceasta comunitate este de 10$ sau 20$ pe luna, reprezentând achizitionarea pachetului Silver, respectiv Gold (recomandat). Cu un pachet Gold se atinge pragul profitului minim dupa aproximativ 7-8 luni, iar dupa 17 luni se



ajunge la un venit lunar de 1600$ (400$ pe saptamâna). Dati click pe
http://spreadsheet.weblords.org sunt niste exemple de calcul în acest sens, pentru a avea mai clar cum si in cat timp se inmultesc cei 20 $, in cazul abonamentului Gold, (fara recrutate si alte investitii este primul tabel din acest spreadsheet).

Pentru abonamentul tau lunar primesti Asterios luna de luna. Pentru Silver 10 Asterios, iar pentru Gold 20 de Asterios.

Dar poti sa ramii si membru gratis pe acest site cit vrei tu pentru ca nu esti obligat sa te activezi. Nu ai nici o obligatie de activare, nici un termen de proba, dar neactivat nu vei cistiga nimic. Deci ca sa intelegi, nu ai nici o obligatie, deci te poti inregistra gratis si cind ai bani de abonamentul lunar, te activezi si astfel iti va incepe numaratoarea inversa pina la momentul cind vei incepe sa beneficiezi de sume mai mari.

Saptaminal primesti un procent de 8% Asterios din totalul Asterios pe care i-ai acumulat luna de luna. Acesti Asterios nu-i poti transforma in bani sau sa-i retragi vreodata, dar acesti Asterios iti genereaza tie un profit de aproximativ 2% pe saptamina in bani reali pe care-i poti retrage oricind doresti dar poti sa-i si reinvestesti in Asterios mai departe daca vrei.

Acesti Asterios sint niste puncte in valoare de: 1 Asterios = 1 $, pentru care primesti dividente saptamina de saptamina si cu cit vei acumula mai multi Asterios,cu atit dividentele tale vor fi mai mari saptamina de saptamina. De aceea este important sa investesti in citi mai multi Asterios.

Cu un abonament de doar 20 de dolari lunar si fara nici o recrutare de noi membri in reteaua ta, vei ajunge dupa 18 luni la 20 000 de Asterios si un profit saptaminal de 400 de dolari, bani reali pe care poti sa-i retragi cind doresti in contul tau de Alertpay sau PayPal.

Daca observi in Exemplu 1 de pe http://spreadsheet.weblords.org iti arata saptamina de saptamina: week 1;2;3.....si mai departe pina la saptamina 73 cum iti cresc acesti Asterios, si profitul de 20% pe care poti sa-l retragi care va fi de 400 $ saptaminal fara sa inscri vreo persoana in reteaua ta. Daca observi scrie: Be passive( 100% no recruiting) and earn. Adica simplu cistigi fiind pasiv 100% fara recrutari de membri in reteaua ta.

Dar pentru fiecare persoana recrutata de tine direct, si care isi plateste abonamentul lunar, tu vei primi un bonus de 50% lunar din abonamentul membrului tau direct. Daca un membru de al tau direct s-a activat Silver, primesti 4,50 $ bonus lunar, iar daca s-a activat gold,primesti 9 $ lunar.

Dupa cum vezi,cu doar 2 persoane recrutate si active, iti vei scoate abonamentul tau lunar de 20 $ si vei merge incet dar sigur pe drumul cistigului mai mare de 1600 de dolari lunar.

Acest target il vei atinge in 18 luni de la activarea ta, daca bineinteles vei ramine cu abonamentul tau activ luna de luna. Dar poti si mai repede daca iti vei reinvesti acel cistig de 20% in Asterios,sau daca vei inscrie citi mai multi membri directi, pentru ca iti vor aduce profit in bani pe care poti sa-i investesti cind vrei tu in Asterios. De cistigat oricum cistigi cu acest sistem, insa cit de repede ajungi la cistig mai mare, asta depinde numai de implicarea ta in promovarea acestui sistem. Vrei mai repede de 18 luni sa ajungi la acei 1600 $ lunar? Atunci promoveaza-ti permanent link-ul de inscriere. Nu te intereseaza recrutarea de membri directi in reteaua ta? Atunci pur si simplu fi activ luna de luna si ai rabdare timp de 18 luni. Oricum dupa cum vezi din luna a 6-a deja vei avea un profit de peste 20 $ cu care iti vei scoate abonamentul lunar.

In acel Spreadsheet poti vedea inca 3 exemple. De exemplu, Exemplu 3 arata ca daca investesti 1000 $ in Asterios, vei primi in plus un bonus de 1000 de Asterios, pe linga cele 1000 pe care le-ai cumparat, devii NETWORK DIRECTOR 1 iar cu aceasta investitie vei ajunge la cistig pasiv de 1600 $ lunar in doar 8 luni. Deci cum spuneam mai sus,cu cit ai mai multi Asterios,cu atit mai repede vei ajunge la cistigurile mari luna de luna. Acum bineinteles ca foarte putini au aceasta suma de investit, asa ca pentru cine nu are recomand rabdare si mult trafic la link-ul personal de inscriere pentru a ajunge intr-un an la performanta investitiei de 1000 $ , si nu in 18 luni,sau poate chiar cu ceva mai repede de un an.

Exemplu 2, este pentru abonament Gold si investirea luna de luna cu inca 50 de Asterios, iar Exemplul 4 pentru cei care dupa maxim 14 zile de la inscriere ca si Gold, investesc minim 250$ in Asterios, acesti 250 li se vor dubla, insa nu stiu cat va mai dura acest bonus, oferta, a fost valabil pana pe 31 martie 2011, iar firma a anuntat ca datorita cererilor numeroase a prelungit oferta si pentru luna aprilie 2011.

Ce pachet sa aleg?

-Membru Gratuit(Free) Te poti inscrie oricand, poti ramane cat vrei in aceasta pozitie fara a beneficia de veniturile generate unui membru activ.

Primesti pagina web personalizata, poti cumpara cu discount produse si servicii de pe site, ai acces limitat la unele instrumente educationale si poti scrie articole in Forum. Daca insa decizi sa profiti de castig atunci trebuie sa te activezi ca membru Silver sau Gold.


-Membru Silver Te activezi dupa ce te-ai inregistrat de pe link-ul de mai sus de inregistrare si platesti taxa lunara de $10 (vezi mai jos). In plus fata de membru gratis poti castiga comisioane ca afiliat pentru promovarea produselor si serviciilor companiei(daca doresti asta), poti participa la programele de microfinantare /microcreditare si primesti comision de $4,5 pentru fiecare nou membru inscris la recomandarea ta, luna de luna, cat ei raman activi (daca faci recrutare, nefiind obligat).

-Membru Gold (pozitie de preferat ) Te activezi dupa ce te-ai inregistrat de pe link-ul de mai sus de inregistrare cu abonamentul lunar de $20 si fara nici o recrutare cu conditia platii taxei lunare, aceasta pozitie iti garanteaza obtinerea venitului de $400 saptamanal, dupa 73 de saptamani, termen ce poate fi micsorat daca reinvestesti castigurile saptamanale, dupa cum iti voi arata in continuare. In plus fata de Membru Silver,ai acces la Cumada -un sistem de captura si marketing (autoresponder), acces la biblioteca virtuala cu 10.000 de titluri/diverse domenii, cu posibilitatea de descarcare si dreptul de revanzare a majoritatii acestor materiale (poti face numai de aici o afacere cu cost 0 din partea ta), primesti un e-wallet pentru administrarea fondurilor.

Daca achizitionezi abonamentul Gold si vrei sa faci mai multi bani si în alt ritm decât i-ai face fara niciun afiliat, ai nevoie de doar 2 persoane care sa se înscrie prin linkul tau de afiliat si sa plateasca abonamentul Gold în fiecare luna.

Vei primi astfel de la companie câte 9$ pe luna de la fiecare înscris, (fara limita de înscrieri), atâta timp cât acea persoana ramâne activa, adica vei obtine banii cu care, pentru început, îti pot asigura continuitatea platii abonamentului Gold, fara sa mai platesti tu.

Bineînteles ca exista si posibilitatea sa obtii un venit de 400$ pe saptamâna într-un timp mult mai scurt, dar asta doar daca îti permiti sa investesti mai multi bani, apoi sa reinvestesti câstigurile saptamânale si/sau sa înscrii cât mai multi membrii care apoi sa se activeze.

Care e mecanismul prin care se înmultesc cei 20$ lunari?

Saptamânal se împart membrilor activi o cota parte din profitul obtinut pe baza numarului de asterios acumulati de catre acestia. Se asigura o crestere saptamânala (prin dividente) de 3-10% din totalul numarului de asterios din saptamâna precedenta. În plus se primesc si comisioane din vânzarea de produse, dar si 10% din investitiile facute de catre membrii directi ai retelei personale.

Ce ai de facut în afacerea Club Asteria, dupa ce te-ai înscris:

1. Te loghezi in contul tau, folosind userul si parola alese la înregistrare.

2. Completezi datele personale de la meniul Account/Edit Profile. Atentie, trebuie sa fie informatii reale! Iti incarci o poza.

3. Din meniul Account/My Account completezi sau aplici pentru un cont de PayPal si AlertPay (daca detii deja un cont apesi pe Existing Account, în caz contrar creezi unul prin click pe Apply For)

4. Citesti toate stirile de la meniul Account/Read News. Când ai terminat de citit toate stirile acel meniu nu va mai pâlpâi. Cel putin o data la 2-3 zile intra în contul tau si vezi daca ai stiri noi de citit. Este foarte important sa ai toate stirile citite la zi. Compania pune mare accent pe informare si nu vei câstiga dividente daca nu te informezi.

5. Accesezi meniul Membership/Membership Subscription si alegi dintre abonamentele Silver sau Gold (Recomand abonamentul Gold, care costa 19,95$ pe luna). Apoi se alege modalitatea de plata, AlertPay sau PayPal si se apasa pe Submit.

6. Se acceseaza meniul Membership/Affiliate Link and Banners si se începe promovarea afacerii folosind linkul de afiliat sau acele bannere.

7. Se acceseaz? meniul Membership/Become ND sau Transactions/Purchase Asterios daca se doreste efectuarea de investitii peste pragul abonamentului ales.

NOTA: Se vor urma punctele 6 si 7 doar daca se doreste accelerarea obtinerii de câstiguri si implicit daca se doreste reducerea timpului de asteptare pâna la atingerea sumei de 1600$ pe luna.

Oricum, retine ca poti sa ajungi la câstiguri de 400$ pe saptamâna si FARA sa înscrii pe nimeni, atâta timp cât îti platesti lunar abonamentul pe care l-ai ales. Daca alegi abonamentul Gold, va trebui sa aatepti vreo 17 luni ca sa ajungi la asemenea câstiguri lunare. Si asta zic ca este multumitor, având în vedere ca nu depui niciun efort.

Din acei 3-10% obtinuti saptamânal prin dividente, 80% se adauga automat la totalul de asterios iar 20% se pun în balanta de lichiditati, de unde se pot retrage (când se acumuleaza minim 1$) sau se pot reinvesti prin adaugarea la totalul de asterios.

Banii acumulati din dividente, comisioane si alte procente alocate se pot retrage oricând (minim 1$) prin unul din procesatorii de plata cu care lucreaza Club Asteria (de exemplu prin AlertPay, PayPal, etc), de la meniul Transactions/Cashout. Totusi, se recomanda reinvestirea acelor sume prin achizitia de asterios (meniul Transactions/Purchase Asterios), pentru a câstiga mai mult în saptamâna urmatoare.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top