Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

7 calitati asteptate de angajator

Dintre toate calitatile apreciate de catre angajatori, va propunem sa descoperiti 7 care fac unanimitate. Aceste 7 calitati cheie le permit celor care le detin sa-si valorifice candidatura in mod sistematic.

1. Candidatii preferati ai angajatorilor au obiective precise
La intrebarea “Unde te vezi in 3-5 ani?”, raspunsul care-i enerveaza cel mai mult pe angajatori este “Nu stiu”, “Nu m-am gandit”. Candidatii care nu au niste obiective precise pentru viitor, fie ele profesionale sau personale, sunt adesea perceputi ca fiind mai putin motivati decat altii.

2. Pentru atingerea obiectivelor, ei au un plan pus la punct
Daca faptul ca aveti niste obiective de viitor este apreciat de catre angajatori, este nevoie totusi sa aratati si cum veti atinge aceste obiective. Angajatorii nu vor sa va auda numai visele si dorintele, ci vor sa cunoasca si partea practica a acestora: ce aveti de gand sa faceti pentru a reusi sa va atingeti obiectivele catre care aspirati.

3. Candidatii ideali trec la actiuneFara sa treceti la actiune, frumoasele planuri de viitor pe care le aveti nu valoreaza nimic. Daca doriti sa impresionati cu adevarat angajatorul, trebuie sa-i aratati ca aveti dorinta (obiective precise), modalitatea de a o indeplini (plan de actiune) si capacitatea de a trece la actiune.

4. Candidatii ideali isi asuma responsabilitatea pentru faptele lor
Candidatii preferati de angajatori sunt capabili sa ofere explicatii pertinente legate de propria persoana pentru tot ce li se intampla. Atunci cand un candidat arunca vina pe altii sau, mai rau, considera ca au avut “ghinion” pentru o nereusita in viata, angajatorul poate considera ca acesta nu-si poate asuma raspunderea pentru faptele sale.

5. Candidatii ideali sunt entuziasti
Cei care sunt considerati cei mai buni candidati, au intotdeauna o atitudine pozitiva, iar entuziasmul ii face sa radieze si sa dinamizeze relatiile cu cei din jur. Prin urmare, relaxati-va, zambiti si exteriorizati-va entuziasmul!

6. Candidatii ideali lucreaza pentru dezvoltarea personala
In momentul in care un angajator va alege, el este interesat de competentele, capacitatea, motivarea si personalitatea voastra. Daca pe langa acestea, ii dovediti dorinta de dezvoltare personala, va fi incantat ca a selectat un candidat cu un excelent potential, care va progresa rapid.


7. Candidatii ideali sunt persoane echilibrate
Puteti sa aveti toate calitatile cerute pentru un job si sa nu reusiti sa-l obtineti datorita felului vostru de a fi. Angajatorii se feresc in general de comportamentele extreme si prefera persoane echilibrate, care sa se poata adapta in orice conditii si in orice echipa.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top