Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Interviu angajare pe Facebook

 Facebook îi va contacta pe candidaţi pentru o discuţie preliminară, de obicei la telefon.Candidaţii vor fi rugaţi să descrie domeniile pe care le stăpânesc şi vor primi un test pe care să-l rezolve în timpul
discuţiei telefonice. De aceea, ar fi bine ca pentru această parte a interviului să se retragă într-o încăpere liniştită unde au acces bun la internet, dar şi să aibă la îndemână o pereche de căşti pentru a rezolva mai uşor exerciţiile.
Dacă trec de această etapă, candidaţii sunt invitaţi la sediul Facebook unde vor avea parte de o serie de interviuri care pot dura chiar şi o zi întreagă.Se caută în general persoane cu un nivel ”sănătos” de entuziasm, curiozitate şi motivare. Facebook vrea oameni care ştiu cum să-şi lase amprenta asupra lumii prin munca pe care o desfăşoară, dar şi care să aibă capacitatea de a-şi asuma decizii îndrăzneţe.
De asemenea, la Facebook sunt bineveniţi cei care au abilităţi multiple şi care sunt dispuşi să lucreze în domenii conexe. Totodată, compania este interesată de persoane care au capacitatea de a privi o problemă din ansamblu.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top