Intrebari la sfarsitul interviului

O intrebare privind strategia companieiProbabil angajatorul a abordat deja in timpul interviului acest punct, dar nu a insistat, asteptand sa va exprimati voi interesul pentru a cunoaste cat mai multe detalii. Cum se situeaza compania pe piata pe care activeaza si care sunt punctele tari si punctele slabe, care sunt planurile pentru urmatorii ani, ce produse noi sau servicii sunt in plan... acestea sunt cateva intrebari care va pot ajuta sa va faceti o imagine clara in ceea ce priveste strategia de viitor a companiei.
De ce ati ales sa lucrati aici? Ce va face sa ramaneti in aceasta companie?Cu toate ca v-ati informat despre companie, nu cunoasteti informatii din interior. Este foarte importanta experienta unei persoane care lucreaza deja in companie. Aceasta intrebare permite interlocutorului sa va raspunda mult mai personal, ca un angajat sau viitor coleg.
Ce puteti sa-mi spuneti despre superiorul ierarhic?Compania este ceea ce v-ati dorit? Este foarte bine. Totusi trebuie sa stiti ca trebuie sa lucrati foarte mult timp cu o anumita persoana, superiorul direct. In consecinta, trebuie sa incercati sa aflati cat mai multe informatii despre aceasta persoana.
Care este urmatoarea etapa?Nimeni nu vrea sa ia initiativa pentru a cunoaste urmatoarele etape ale procesului de angajare. In acest fel, angajatorul va descoperi interesul vostru pentru job si dorinta voastra de a realiza ceva.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top